Kisfaludy Program

Kisfaludy Program


A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg

A Kedvezményezett neve: Szinkron 2002 Kft.

A támogatott projekt címe: Gellén Panzió kialakítása Debrecenben

Pályázat azonosító száma: ET-2020-02-005

A szerződött támogatás összege: 209 814 926 Ft

A támogatás mértéke: 69,9754 %

A támogatott projekt tartalmának rövid bemutatása:
A fejlesztés keretében egy új, 14 szobás, részben akadálymentesített panzió jön létre Debrecenben, melynek elhelyezkedése, mérete és minősége alkalmazkodik a környezet és a település sajátosságaihoz éppúgy, mint a minőségi szolgáltatási kínálatot preferáló vendégek elvárásaihoz. A szolgáltatási kínálat alapján a Gellén Panzió maradéktalanul meg fog felelni az panziók kategorizálása szerinti 3*-os panzió kategória követelményrendszerének.

A projekt átfogó célja, hogy a fejlesztés hozzájáruljon a fogadóterület, illetve tágabb értelemben a DHHT (Debrecen, Hajdúszoboszló, Hortobágy és Tisza-tó) kiemelt turisztikai fejlesztési térség minőségi szálláshelykínálatának fejlesztéséhez. A fejlesztés indoka a településen tapasztalható, ár-érték arányban megfelelő szálláshely kínálat szűkösségének oldása, amivel a fejlesztés hozzájárul a településen eltöltött vendégéjszakák számának növekedéséhez, összességében pedig a város turizmusból származó jövedelemtermelésének javításához.

A támogatott projekt befejezési dátuma: 2023.03.31.

Szobafoglalás

* Svédasztalos reggeli 4.000 Ft/fő

** A kalkulációba bekerül a 400 Ft-os idegenforgalmi adó

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.